ΤΩΡΑ ΠΑΙΞΑME

Sunday, August 5, 2007

TI EINAI TO L.S.D

Με τα την προτροπή του αγγέλουX αγγέλου ( ήταν πολύ καλή ιδέα).
Eενημερωτικό αφιέρωμα για τα ναρκωτικά .
Μετα απο ολες τις ασχετες αποψεις που κυκλοφορουν, καλο θα ηταν να διαβασεις για να μαθεις απο αυτο το μπλογκ τη αληθεια για τα ναρκωτικα.

.
L.S.D.


TO L.S.D. Είναι μια χημική ουσία της οποίας ολόκληρο το όνομά είναι διαιθαλαμύδητου λυσεργικου οξέος λέγεται επίσης και τριπάκι με πιο συγκεκριμένα το όνομά του σχεδίου πού είναι ζωγραφισμένο πάνω στο εμποτισμένο χαρτάκι Εμφανίζεται σε υγρή μορφή, σε χάπι, εμποτισμένη σε χαρτί η σε ζελατίνη τετραγώνου σχήματος. Συνήθως λαμβάνεται από το στόμα αλλά υπάρχουν άνθρωποι πού έκαναν ενδοφλέβια χρήση της, δεν το συνιστώ. Ο τραγουδιστής των RED HOT TSILI PEPPERS γράφει σε μια βιογραφία του ό,τι συνηθίζεται να την παίρνει από το μάτι. Αυτό και αν δεν το συνιστώ.

Παρασκευάζεται συνθετικά από έναν μύκητα. Ανακαλύφθηκε τυχαία από τον Ελβετό χημικό Αλμπέρτο Χόφμαν, όταν απορρόφησε κατά λάθος μια ποσότητα, ενώ έκανε πειράματα σε ζώα. Αυτή είναι η πρώτη εμπειρία ταξιδιού που έγινε ποτέ με LSD τον Απρίλιο το 1943. Αυτό τον καιρό κοστίζει από δέκα έως 20 ευρώ αναλόγως.
Προκαλεί μια ολοκληρωμένη ψυχεδελική εμπειρία «ταξίδι» και τραβάει πολλές ώρες. Μπορεί 12 μπορεί 24, μπορεί και για πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που μετά από ένα τέτοιο ταξίδι άλλαξαν για πάντα, έπεσαν σε κατάθλιψη για πάνω από έξι μήνες, άρχισαν να χαίρονται τη ζωή τους, πέθαναν, έζησαν καλύτερα, κ.τ.λ. το τι μπορεί να πάθεις από κάτι τέτοιο είναι προσωπικό σου θέμα. Θα το αναλύσουμε αυτό αργότερα.
Οι επιδράσεις αρχίζουν συνήθως να γίνονται αισθητές μέσα σε μία ώρα μετά τη λήψη, με τάση να γίνονται πιο έντονες για τις δύο επόμενες ώρες, αγγίζοντας το αποκορύφωμα για ένα διάστημα μιας έως τρεις ώρες. Αν η δόση είναι πολύ δυνατή μπορεί και πέντε. Με τα έρχονται άλλες τόσες ώρες εξασθένησης μέχρι την επαναφορά στη φυσιολογική κατάσταση λίγο πριν μπορέσεις να κοιμηθείς. Οι πιο συχνές ψευδαισθήσεις είναι μια πλημμύρα χρωμάτων πού επιπλέουν στον χώρο. Σαν ομίχλη χρωμάτων. Παρόλο πού βλέπεις χρωματιστά πράγματα που δεν είναι εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις την αίσθηση του περιβάλλοντος. Αρκετά από τα προβλήματα που αποδίδονται σε αυτή την ουσία προέρχονται από την υπερβολική δόση πώς συνήθιζαν στη δεκαετία του1960. Εκείνη την εποχή συνήθιζαν να παίρνουν δόση έως και 15 φορές μεγαλύτερη απ' ότι περιέχει η συνηθισμένη δόση από το 90 και μετά.
Πείτε σε κάποιον πού συνηθιζει να παίρνει αυτή την ουσία να πάρει 15 σταγόνες μαζί να δείτε γέλιο πού θα πέσει και μουτζες. Τα παιδιά το 60 είχαν πραγματικά μεγάλη τρέλα. Η δόση, πάλι καλά, μειώθηκε για τον συνηθισμένο λόγο.Όπως σε όλα σχεδόν τα ναρκωτικά. Ίδια τιμή μικρότερη ποσότητα. Τέτοιες μεγαλες δόσεις κάνουν τον χρήστη να θέλει να κρατήσει ακίνητο το κορμί του και ελεύθερο το μυαλό του. Η δόση που συνηθίζεται σήμερα προκαλεί κέφι, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων αφού πρώτα αποκτησεις ένα σχετικό βαθμό οικειότητας με την ουσία μέσω εμπειριών. Αρκετά συχνά εμφανίζεται το φαινόμενο ο χρήστης να «ταξιδεύει» μετά από μήνες χωρίς να έχει κάνει χρήση. Μπορεί δηλαδή να πάει σε ένα μπαρ και πίνοντας μερικά ποτά να αρχίσει να «ταξιδεύει». Στην πραγματικότητα είναι μια αναλαμπή της αίσθησης κι την βιώνεις για μια φευγαλέα στιγμή. Κάτι ανάλογο με τις αναμνήσεις που σου δημιουργεί ένα τραγούδι όταν το έχεις συνδυάσει με κάποιο εξαιρετικό γεγονός της ζωής σου, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να χάσεις τον έλεγχο.

Τα χρώματα στα αντικείμενα τριγύρω γίνονται πιο φωτεινά και βαθιά. Μεταβάλει τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και το περιβάλλον του, προστίθεται ως μια διάσταση που δεν υπήρχε ποτέ πριν. Οτιδήποτε παρατηρήσεις η σκεφτείς θα αποκτήσει τεράστια σημασία. Αναλόγως την προδιάθεση σου μπορείς να βυθιστείς παντού, σε κατάθλιψη η σε αγάπη. Γι' αυτό και χρειάζονται οι κατάλληλες προφυλάξεις. Δεν παίρνεις αυτή την ουσία αν έχεις ζόρια.
Οι παραισθήσεις έχουν να κάνουν περισσότερο με το φως. Αλλά είναι απίθανο να έχει κάποιος την ψευδαίσθηση στερεών αντικειμένων που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Δεν είναι μια ουσία κατάλληλη για ανθρώπους γεμάτους φοβίες. Αν το δωμάτιο πλημμυρίζει με χρώματα και η τοίχοι αρχίσουν να αναπνέουν μην πανικοβληθείς αύριο όλα θα είναι πάλι φυσιολογικά.
Αν έχεις σκοπό να το δοκιμάσεις, καλύτερα θα είναι να μείνεις σε ένα ελεγχόμενο άνετο περιβάλλον. Η ουσία αυτή λειτουργεί σαν καταλυτής, ενεργοποιεί δηλαδή οτι υπάρχει π.χ. την αδρεναλίνη στο σώμα σου. Ο εγκέφαλος έχει συγκεκριμένο απόθεμα αυτών των ουσιών που απελευθερώνει το LSD και αν απελευθερωθούν χρειάζονται αρκετές εβδομάδες για να αναπαράγει καινούργια ποσότητα.
Εχειι νευροχημική δράση, στον εγκέφαλο σχετίζεται περισσότερο με την ουσία σεροτονινη πού είναι βασικός νεύροδιαβίβαστης . Αν βρίσκεστε σε εξωτερικό περιβάλλον η ομορφιά της φύσης θα «επιτεθεί» σε όλες σας τις αισθήσεις. Το χρώμα των λουλουδιών θα είναι πιο φωτεινό, το άρωμα πιο ευωδιαστό και ο ουρανός πιο μπλε. Έχεις την αίσθηση ότι εισαι μέρος του συνόλου. Δεν είσαι απλά ένας άνθρωπος αλλά ένα κομμάτι της γης. Μερικοί λένε ότι αυτό είναι και η πραγματική αλήθεια. Αν το καλό σκεφτείς δεν είναι οι μόνοι που το πιστεύουν. Τη στιγμή του ταξιδιού αγαπάς τους φίλους σου κι όλο τον κόσμο. Τέλος πάντων αλλα κατά βάση και το σύμπιαν, τη ζωή και όλη την ανθρωπότητα. Είναι η ψυχεδελική ουσία πού ενέπνευσε το κίνημα της ειρήνης στη δεκαετία του εξήντα που εξακολουθεί να ζει και σήμερα σε οργανισμός όπως η πράσινη ειρήνη.
Τα κλειστά μάτια, στη διάρκεια του ταξιδιού, είναι ένας τρόπος που εφαρμόζεται στην αναλυτική χρήση τουLSD ( στις δεκαετίες 1950 1972 νόμιμα) και αυτό γιατί οι εικόνες για τα συναισθήματα που αναδύονται τότε είναι εξαρτημένα και σχετίζονται μόνο με το ατομικό ασυνείδητο κι όχι με το εξωτερικό περιβάλλον..
Αν υπάρχει ιστορικό διανοητικής ασθένειας αυτή η ουσία δεν είναι για σένα. Να θυμάσαι πάντα ότι αν νιώσεις την ασυγκράτητη επιθυμία να πετάξεις επιχειρήσετε μόνο από το έδαφος προς τα πάνω
Την πρώτη φορά θα ήταν καλύτερο ότι είναι να πάρεις να παρεις το μισό ή μαλλον τεταρτάκι. Πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση πριν πάρεις κάτι τέτοιο. Αν είσαι ψιλό στενοχωρημένος μάλλον θα πέσεις της βαριά κατάθλιψη. Μπορει να χαθεις στη σκέψη από ασχημα γεγονότα του παρελθόντος, η σε φοβίες για το μέλλον, δεν θα τα περάσεις καθόλου καλά. Το μυαλό πρέπει να είναι αποφορτισμένο από αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις.

Η ουσία αυτή ορίστηκε ως παράνομη ουσία από αντίδραση του συστήματος στο κίνημα ειρήνης της δεκαετίας του εξήντα... το ότι κάποιοι είχαν άσχημη εμπειρία και έπεσαν από ψηλά κτίρια χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα για την απαγόρευση του. Δεν απαγορεύουν όμως τα αυτοκίνητα με την ίδια λογική που μπορεί να υποστηρίξει ότι πολλοί πεθαίνουν σε τροχαία ατυχήματα. Και εκεί οι κακοί οδηγοί φταίνε.
Κανείς δεν βγαίνει στο δρόμο να οδηγήσει χωρίς πρώτα να εκπαιδευτεί, έτσι και αυτή η ουσία χρειάζεται πρώτα εκπαίδευση .

Η λέξη «ψυχεδελικό» προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις ψυχή και δηλώνω. Δηλαδή αυτό πού αποκαλύπτει τον ψυχισμό.
υπό φυσιολογικές συνθήκες ο εγκέφαλος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον υλικό κόσμο με τις πέντε αισθήσεις. Δεν είναι ότι μόνο δέχεται τις πληροφορίες από τις αισθήσεις, αλλά επιπλέον αποφασίζει ποιες από αυτές είναι σημαντικές και ποιες όχι. Η μυρωδιά φαγητού είναι πιο ισχυρό ερέθισμα για τον πεινασμένο από ότι κάποιον πού έχει φάει. Από το σύνολο των πληροφοριών που συλλέγει ο εγκέφαλος στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται μόνο ένα μικρό ποσοστό για επιβίωση. Η διαδικασία στην οποία στηρίζεται η λειτουργία του εγκεφάλου είναι να χρησιμοποιεί ότι χρειάζεται και να φιλτράρει. ΤΙς υπόλοιπες πληροφορίες που δέχεται......(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ) τον αφηνουμε να τις ξεχασει.Με αυτή τη λογική, ο πεινασμένος του παραδείγματος μας θα επιλέξει το φαγητό που μυρίζει, αδιαφορώντας για το άρωμα λουλουδιών που θα συναντήσει στον δρόμο του. Αν σταθει για να μυρίσει τα λουλούδια μπορεί να παραλείψει το φαγητό που χρειάζεται για να επιβιώσει, και έτσι το μυαλό του δεν δίνει σημασία στο άρωμα των λουλουδιών..
Άλλο παράδειγμα είναι αυτό των ανθρώπων που ζουν π.χ. κοντά σ' ένα αεροδρόμιο. Ο ήχος των αεροπλάνων τους σφυρίζει πάνω από τα κεφάλια τους ενσωματώνεται στο βάθος του μυαλού τους ενώ κάποιος λιγότερος έντονος ήχος θα τους τραβήξει την προσοχή. Όταν είσαι υπό την επίδραση αυτού του ναρκωτικού αυτά τα φίλτρα παραμένουν ορθάνοιχτα. Με όλα αυτά τα φίλτρα ανοιχτά ο εγκέφαλος πλημμυρίζει με όλων των ειδών τις πληροφορίες πού ποτέ πριν δεν είχε ασχοληθεί ταυτόχρονα. Ορθάνοιχτα επίσης για να μην ξεχνιόμαστε είναι και τα φίλτρα των ονείρων. Και μερικά ονειρικά πράγματα μπορεί να εμφανιστούν παράλληλα με την πραγματική ζωή. Ο εγκέφαλος του λαμβάνοντας μηνύματα από τον υλικό και τον ονειρικό κόσμο μαζί τα συνδυάζει σε μια ενιαία εικόνα σαν δύο μηχανές προβολής πού εκπέμπουν στην ίδια οθόνη.
Μπορεί ποτέ να μην επιδιώξετε να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο αλλά αν, λέμε αν, καλό θα ήταν να προσεχείς. Να θυμάσαι ότι με τα φίλτρα του νου ανοιχτά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε προστατέψει από αυτό που μπορεί να δεις γι' αυτό το λόγο ο έξυπνος χρήστης αποφασίζει εκ των προτέρων πού να κοιτάξει και σε τι εμπειρίες θα προσανατολιστεί.
Το όλο θέμα είναι σαν ένας τεράστιος μεγεθυντικός φακός . Μην αφήνεις στην τύχη τα πράγματα που πιθανόν να μεγενθύνουν . Προετοίμασε τον χώρο σου, προσκάλεσε αν θέλεις τους καλούς φίλους σου, που δεν θα σου τα πρήξουν, συγκέντρωσε ενδιαφέροντα όμορφα πράγματα κοντά σου να παρατηρήσεις όταν έλθει η ώρα, ενδιαφέροντα φαγητά που σου αρέσουν, φρούτα ίσως, πού έχει και ωραίο χρώμα. Κ.τ.λ.(προτεινω φραουλες,αποφυγετε το πεπονι γιατι γλυστράει. Τα παντα εχουν την αισθηση οτι γλιστράνε εκεινη την ώρα.Σχεδον τα παντα ειναι σαν χέλια αλλα το συνηθιζεις γρηγορα και δεν του δινεις σημασια, το ξεχνας και αν δεν στο αναφερει και κανένας μπορει και να μην το θυμάσαι τηνεπόμενη )
η ουσία αυτή δεν προκαλεί εξάρτηση ούτε καν την επιθυμία να παίρνεις κάθε μέρα. Αντιθέτως καταλαβαίνεις πως δεν έχει μεγάλο νόημα να παίρνεις και πολύ συχνά., μειώνονται οι επιδράσεις του.
Ινδιάνικες φυλές που θεωρούσαν αυτή την ουσία και τις όμοιες του (περίπου) που θεωρούσαν τις εμπειρίες αυτές σημαντικές και τις αξιολογούσαν σαν μέσο πού θα τους ενώσει αρμονικά με τη φύση έκαναν χρήση σε τελετές για να καλωσορίσουν κάθε νέα εποχή. Η προετοιμασία και φροντίδα που θα δείξεις στην προετοιμασία του «ταξιδιού» λένε οι γνώστες, είναι το κυριότερο.Οι γνώστες ξερουν και τι θα φάνε και πόσο και ποτε πριν απο την χρηση. αυτη την γνώση δεν την εχω αλλα αν την μάθω θα ενημερώσω.
Αυτά
το 1943 ανακαλύφθηκε μην ξεχνάτε . Δεν υπήρχε στη φύση από πάντα. Δεν είναι φτιαγμένο για όλους και αν σώνει και καλά θέλετε να δοκιμάσετε καλύτερα θα ήταν πρώτα να συμβουλευτείτε κάποιον φίλο ή γνωστό σας που έχει τις κατάλληλες γνώσεις. Αν σας πει «δεν είναι αυτά τα πράγματα για σένα» καλά θα κάνετε να το πιστέψετε.
Γνώσεις από το βιβλίο του Μαικ Ροκ «όλη η αλήθεια για τα ναρκωτικά» εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

121 comments:

Anonymous said...

Πέθανες; Που είσαι;

Anonymous said...

krima-krima, pote einai ta 40 gia auto to adikoxameno palikari?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Ρε παιδιά μην μιλάτε έτσι! Χαλαρά λίγο!

Anonymous said...

giati ine adikoxameno to blog re pedia??!??!

Anonymous said...

p boro n vro ka8aro,af8ediko LSD s xapaki+poso kani??

Anonymous said...

Τσεκ εδο στιν αρχικι σελιδα τα λεη ολα

http://omalakastispareas.blogspot.com/

Anonymous said...

min brizete etsi re atheoi, kollimenoi

Anonymous said...

magiste gamiste

Anonymous said...

πάει...

Anonymous said...

Dn exw dokimasi gamw kai 8elw.... lete na m vlapsi????Aplos eixa ena atuxima 3 mhnes eimouna entatiki sxrdon persi

Cthulhu said...

Πέρασαν 9 χρόνια από την τελευταία φορά και 11 από τη πρώτη φορά που δοκίμασα lsd.Τόσα χρόνια μετά και επηδεί τώρα που άκουγα μουσική και σκεφτόμουν το ένιωσα, (άν και πάντα το ξέρω),ένα έχω να πώ από την εμπειρία μου.Μου άλλαξε τη ζωή για πάντα! :) Οποιοσδήποτε χρήστης που είναι στη δική μου φάση περίπου μπορεί να σας διαβεβαιώσει χαρούμενος αυτό που λέω.Τίποτα δεν είναι το ίδιο μετά.Ακόμα και τώρα έπειτα από 11 χρόνια.
Αισθάνομαι πανευτυχής που είμαι ένας από τη μεγάλη οικογένεια του lsd! Και φυσικά κάποια στιγμή θα ξαναπάρω lsd εννοείται...
Όσοι μπορέσατε να το χρησιμοποιήσετε πρός ώφελός σας ξέρετε κουφαλίτσες πόσο τυχεροί είμαστε ;) Και όσο αφορά το ποιός να πάρει και ποιός όχι αφήνω να μας τα πούν καλύτερα o Albert και ο Timothy.. Καλά ταξίδια.

“It was an April day and I went out into the garden and it had been raining during the night. I had the feeling that I saw the earth and the beauty of nature as it had been when it was created, at the first day of creation. It was a beautiful experience! I was reborn, seeing nature in quite a new light.”
-Αlbert Hofmann-

''We always have urged people: Don't take LSD unless you are very well prepared, unless you are specifically prepared to go out of your mind. Don't take it unless you have someone that's very experienced with you to guide you through it. And don't take it unless you are ready to have your perspective on yourself and your life radically changed, because you're gonna be a different person, and you should be ready to face this possibility.''
-Timothy Leary-

Cthulhu said...
This comment has been removed by the author.
Cthulhu said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Na sas rotisw r paidia....auto to lsd..ama to parei kapoios se ilikia 18 eine vlavero ? pos es8anese dld meta apo auto an eine pros ofelos s k dn se parei apo katw ? gt to mialo pistevw idio eine...k dn allazeis eukola apopseis :/

Anonymous said...

file mou esy pou rotises gia tin ilikia. ekana xrhsh proti fora sta 16 , to kathe narkwtiko einai blabero de xreiazetai na to rotiseis kan auto. kalo tha itan omws na min pisteueis oti to myalo sou tha paraminei idio tin wra tis epirias kai meta apo auto. ola tha allaksoun pistepse me. tha ksexaseis to palio sou euato mia kai kalh , an theleis me pisteueis , an de thes se prokalw na to dokimaseis . . . thanai i kaliteri mera tis zwhs sou. tha xeis tin entupwsh oti eisai o pio xaroumenos anthrwpos sto planhth kai tha xeis APISTEUTH energeia. ante kai kalh tixh magkes ;)

ACIDMADNESS said...

it's not denial, it's admitting that reality is anything but certain.. we are all gods of our own universes, we share a physical space but we all live in different realities...and getting lost is the point of the whole thing, you might find yourself in the way back! P L U R

Anonymous said...

eimai 18 k apo ta 17 mu mexri twra exw knei megalh xrhsh tou lsd(tripaki) einai gamath fash alla auto p lene g tn psyxologia paizei terastio rolo..8umamai tn 1h mu fora..ola gelio m tous dikous mu mu..k auta ta xrwmta!!!toso entona toso telia!!!k h epomenh mera..phgaina na piw ena cafe gia n hremisei t kefali mu..mesa mu eniw8a toso eutixismenos!!ola mu fenontousan plu omorfa!me koitagan perastikoi k egw tous xamogelousa..dokimasteto..apla h psuxologia n einai anebasmenh g mn ta skasei se bad trip..kai kltra na exeta mazi sas kapion ebeiro..oxi oti 8a ginei tpt periergo apla gia sigouria..:)

Anonymous said...

diavasa tis prwtes deka seires t ar8rou sou kai katalava pws den exeis idea gia ti milas...opoios 8elei ali8eines kai antikeimenikes plirofories gia opoiadipote "narkwtiki" ousia,vlakwdis oros kata tin gnwmi mou,8a sinistousa na tis psaksete sto erowid.org , kai oxi seakira blogs/comments efivwn/piges apo prokataleimenes xwres (opws i ellada) kai alla vlakwdi meri...kai panta prin parete kati kante tin ereuna sas

Anonymous said...

sinithos ta artha se ''proidopoioun'' oti h xrhsh twn narkwtikwn einai poly vlaverh kai erethistikh, to sigekrimeno omws parakinei ton kosmo na arxisei ta narkwtika legodas tou gia ta teleia aisthimata kai ta xrwmata pou vlepeis otan pairneis LSD, an ena paidi diavaze afto to arthro pou na min exei gnwseis gia ta narkotika kai gia tis epiptoseis tou eimai sigouros oti tha ithele na dokimasei LSD gia na niwsei ''xara,enthousiasmos ktlp.''.afto einai kata thn gnwmh mou APARADEKTO. arthra pou na parakinoun ton kosmo sthn xrhsh narkwtikwn pouu katadisame!

steliospetrakis1989@gmail.com said...

άμα είσαι τόσο αδιάφορος και σκέφτεσαι φραοθλιτσες πεπονιά πρασινα λογα και ροζ συνεφακια και εισαι στα αρχιδια σου φαε τρυπακια ..αντι να σκεφτεσαι οτι ο διπλανος σου δεν εχει να φαει και χαροπαλευει να ζησει συνεχισε να τρωσ τρυπακια και διαφορα αλλα διαφορα ναρκωτικα που κρατανε το μυαλο σου σε καταστολη,
εχω πιει ολα τα ναρκωτικα που υπαρχουν Μdma ,preza,koka,trypaki kpla και εχω σχηματισει - φιλοσοφισει την κατάσταση δεν ακσιζει τιποτα απο ολα αυτα αν θες να κανεισ κατι ουσιαστικο καντο με αλλο τροπο να συνησφερεισ στην ζωη με το δικο σου τροπο κανε κατι καλο απο το ποιο απλο , κσυπνα το πρωι και χαμογελασε σε καποιον !kai na ksereis pws otan kaneis kati kalo tha antamifteis giayto den kserw pws symvainei ayto an legetai karma pantws exeis thn synhdeish sou kathari kai to myalo soy kai to sympan synomotei gia na erthei ayto poy soy aksizei o kathenas pernei ayto poy tou aksizei!!kai kati akoma mhn ksexnate oti to ayta pou mas dinoun kai pinume einai ta xeirotera to lsd vgenei apo mykhtes h koka fyla pou epeksergazontai me petreleo kai ladia kai ena karo synthetikes epivlaves gia ton organismo oysies

Anonymous said...

polu kali i selida ontws einai etsi opws ta perigrafi o tupos!!!!

JW said...

re magkes eimai 14 k 8elw na dokimasw
lsd me megali trela na parw miso i olokliro xapaki ?

Anonymous said...

Σα δεν ντρέπεσαι ρε καθίκι όποιος και να είσαι; Τι είναι αυτά τα πράγματα που γράφεις ρε; Κοίτα τα αποτελέσματα ρε! Παρακινείς τα 14χρονα να πάρουν LSD. Ντροπή να προτρέπεις τα παιδάκια ότι θα ζήσουν μαγευτικές εμπειρίες με χρώματα και ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Ποιος θα ελέγξει τα παιδιά αυτά για το πόση δόση θα πάρουν για να μην αυτοκτονήσουν ή να βλάψουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τον εαυτό τους; Ου να μου χαθείτε!

JW said...

r file gt krazeis tn an8ropo ? epidi enimeronei tn kosmo ? k mn les mlkies oti parakinei ta 14xrona na dokimasoun lsd gt eimai o monos 14xronos edw mesa kai episis o an8ropos leei ta panta leei se ti fasi boreis na pareis lsd gia na mn su kanei kako kai genika proidopiei.
an diavases ti leei. 3erw pola paidia pu exoun parei lsd k 3erw pws 8a to antimetopisw apla zitisa mia pliroforia. amesws na kra3eis

Anonymous said...

loipon eimai 30 xronon kai dokimasa lsd sta 17 mou ...kai apo tote mexri tora exo kani poles xrisis lsd ..pragmatika opios den exi dokimasi lsd den mpori na ekferi gnomi gia to pos einai i empiria mou tromeri pano sto lsd ..sou anigi portes ston ekgefalo tis opies den mpori na tis diaonithi o kanonikos egkefalos me ti kamia....1 megalo euxaristo sto Αλμπέρτο Χόφμαν pou eftikse 1 tetio narkotiko kai eimai poli tixeros pou to dokimasa kai ezisa katastasis kai pragmata pou den nomizo na zisi enans normal anthropos...dokimaste afoba lsd den prokite na pathete tpt apla na exete konta sas atoma pou exoun kapia pira me to sigkekrimeno narkotiko. enjoy your life with lsd..

Anonymous said...

Auto to pragma einai telio (lsd) kai prepei na eisai telios vlakas gia na ehis kakia ebiria

Anonymous said...

Ειναι το λιπασμα της ζωης

Anonymous said...

Βασικα δεν ειναι ναρκωτικο δεν σε ναρκωνει ουτε εθιζεσε απλα σε κανει να γουσταρεις τι ζωη

Anonymous said...

To periergo einai oti boreis na anakaleis sto mualo sou tin ebiria kai na sou ftiahni ti diathesi

Anonymous said...

From this expirience you became better human and you feel like a human

Anonymous said...

10 eurw h mia dosh?

Anonymous said...

http://www.inews.gr/135/ipa-maiamiaftos-einai-to-thyma-tou-kannivalou.htm gia autous edw pou phran lsd ti exete na peite? o enas efage ton allo...o enas nekros o allos xwris proswpo...ti na sas pw eiste deiloi k aksioi ths moiras sas..na dinete ta lefta sas gia na breite thn eytyxia stis ousies..

Anonymous said...

http://gr.drugfreeworld.org/drugfacts/lsd/the-harmful-effects-of-lsd.html


Αν σας εχει μεινει εστω και λιιγο μυαλο....Και δεν το εχετε καψει, που πολυ αμφιβαλλω.... Διαβαστε τι ακριβως σας κανει το LSD παλιοκαθικια του κερατα... Που εχετε το θρασος και μας το περιγραφετε σαν θεοσταλτο δωρο!!!!

Anonymous said...

Εχω δοκιμασει lsd αρκετες φορες σε διαφορα παρτι.εντελει κατεληξα στο οτι δεν χρειαζεσαι κανενα ναρκωτικο για να αντιληφθεις την ομορφια της φυσης η' οτι αλλο σου βαζει το πακι!ξεκολληστε καθαρο μυαλο επιτελους!

Anonymous said...

Εξωγηινος γινεσαι ζοντοβολο και παρτοβιος και το μονο που αρχιζει να σε προβληματιζει ειναι να βρεις καμια καλη ακρη να γινεις κανα πακι μαμουχαλε,αντι να κοιτας να αποκτησεις καλη μορφωση και να γινεις κατι χρησιμο για τον ευατο σου.καθαρο μυαλο ρε

Anonymous said...

Και λίγη πιο σοβαρή ενημέρωση για το LSD

http://fridge.gr/51175/stiles/lsd/

Anonymous said...

emm paidia eimai 14 kai 8elw na dokimasw apo periergia lsd mhpos 3erete pou to poulane?

Anonymous said...

Θα ήταν ενδειαφέρων να μιλήσει κανείς για τη σχέση του LSD με τις ψυχώσεις που αποκτούν πολλοί σε βάθος χρόνου.Δεν την αποκτάς τον πρώτο χρόνο και αυτό σε ξεγελάει

Anonymous said...

Ότι είναι τα αναβολικά για το σώμα,είναι το LSD για τη ψυχή.Στην αρχή έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα,αλλά μετα απο καιρό οι παρενέργειες είναι πολύ περίεργες.

Anonymous said...

παιδια η ζωη δεν ειναι ουτε μαυρο ουτε ασπρο...αυτο το αρθρο λεει αληθειες...εχω παρει κ εγω οτσν ημουν 20χρονων κ ξερω...πιστευω οτι αυτο που χαλαει την κοινωνια δεν ειναι το τρυπακι...αλλα το τρυπακι που σε βαζει η κοινωνια να ζεις με τον καπιταλισμο μες τα ποδια σου κτην σνεργοα. που σου προσφερει το κρατος. .αν με ρωτουσε κανεις αν θα εδινα στα παιδια μ...οχι δεν θα εδινα...γιατι εγω περασα κ ομορφες στγμες κ ασχημες...αλλα το αρθρο δε λεει οτι για να πεσεις πρεπει να πιεις χορτο...κ πως πολλα ατομα αντι για χορτο πινανε ηρωινη κ μετα κολλησανε μ 'αυτη κ στο τελος γινανε πρεζακια η' πεθανανε...εγω ευτυχως την πηρα χαμπαρι αρκετα γρηγορα κ δεν μου συνεβει τιποτα απ τα 2...τα συμπερασματα φικα σας...Υ.Γ.Παντως το αρθρο με πηγε 10 χρονια πισω...γενικα τοτε καλες εποχες...δεν υπηρχε κ η κριση....

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΙ...ΤΟ LSD ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΩ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ...LSD Κ PSYCHEDELIC ΜΟΥΣΙΚΗ.( cosma infected mushroomn penta talamasca) ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΘ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ mp3 Κ ΧΑΖΕΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ....ΟΝΤΩΣ ΤΑΞΙΔΑΡΑ....ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΕΩΝ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!http://www.youtube.com/watch?v=tx1LgHPEL4Q

Mariannazwh Marigwnh said...

to artho ine emesh prpaganda nomizw akoustikan kai oi kales kai oi kakes edipwseis alla to paidi pou ine 14 xronwn kai epimenei na tou pei kapoios pou to poulane pws to vriskete?

Anonymous said...

ΕΙΜΑΙ ΜΙΗΑΕΛΑ ΑΠΛΑ ΤΗΕΛς ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΡΗΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΥΚΕ ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ ΕΠΙΔΕΙ ΧΑΤΙΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑ ΠΕΘΑΝΕ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΩΡΑ...ΑΔΙΟ ΣΑΣ

Anonymous said...

Χαχαχαχα MIHAELA μας έκαψες το μυαλό !! Χάθηκε στο τούνελ με τα χρώματα λέει ! Αχαχαχα, έπος !!

Anonymous said...

[url=http://monclerjassenjas.org][img]http://monclerjassenjas.org/bmz_cache/a/a329c9e38e2175f873363788544a9c4e.image.232x310.jpg[/img][/url] [url=http://moncler-jackor.org]Moncler[/url] RfnQll EpsInm [url=http://christianlouboutinpascheronline.net]Christian Louboutin[/url] RwtUou [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com/canada-goose-montebello-parka-red-billig-canada-goose-oslo-pi-81/][img]http://www.canadagoosetilbudnorge.com/bmz_cache/3/3210f63d2898d3ead7b7fed69a1bf46e.image.232x350.jpg[/img][/url] ArpKzx [url=http://www.true-religionbrandjeans.com]True Religion Jeans[/url] MyhAgt [url=http://www.taskaonline.com]Chanel T谩ska[/url]
BdzIik [url=http://www.hogan-schuhe.net]hogan schuhe[/url] [url=http://www.handtascheonline.com]Marc Jacobs[/url]
MetTdy [url=http://nikeairmax-women.com]Cheap Air Max[/url]
[url=http://www.monclerjakkevinter.com]moncler[/url] IhmHsi [url=http://moncler-jackor.org]Moncler[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt[/url] NrkJpx [url=http://monclerjassenjas.org]Moncler Jas[/url]
[url=http://www.mbtdk.dk]mbt sko[/url] UphRvi [url=http://www.handtascheonline.com/louis-vuitton-louis-vuitton-shopping-bag-handtaschen-10_15.html]Louis Vuitton Bag [/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan Schuhe[/url] QxtXdp [url=http://www.handtascheonline.com/burberry-handtaschen-1.html]Burberry handtaschen[/url]
[url=http://www.hogan-schuhe.net]Hogan[/url] QukEgj [url=http://www.canadagoosetilbudnorge.com]Canada Goose[/url] CvnTpb

Anonymous said...

ειμαι 30 και ειμουν χρηστης απο τα 14 δοκιμασα τα παντα γιατι το γουσταρα και το ηθελλα δεν συνιστο σε κανεναν να καννη καμμια χρηση ναρκοτικον επειδη θα κανει και το μεγαλυτερο λαθος της ζωης του ολα θα μετατραπουν σε κολαση τα προβληματα και στο σπιτι αλλα και με τον νομο θα γινουν τεραστια και μετα για να βγεις απο αυτο το λουκι θελει μεγαλη προσπαθεια εγο ημουν απο τους τυχερους επειδη στα 25 με βαλλαν σε ψυχ κλινικη και καθαρισα οι εμπειρια απο ολλα αυτα ειναι πικρη αλλα και να θελλο δεν μπορο να τιν ξεχασο ζηστε απλλα την ζωη επειδη τα χροννια περναν και οι καλλυτερες φασεις ειναι οι ξενεροτες φασεις

Anonymous said...

Πόσο κάνει ; από ποια ηλικία και μετά κάνει να χρησιμοποιείται ;

Anonymous said...

[url=http://www.goldentatejersey.com/]Golden Tate Women's Jersey[/url]

The leaves are on the verge of turning from green to vivid and blazing bright colors She's scared and she is just running)? Ask participants how you can help them reach their new performance goals

[url=http://www.heathmillerjersey.net/]Women's Heath Miller Jersey[/url]

They get attention! No time at the end of the month you say, I didn't have time to exercise, or I didn't have time to write9 Visit his Boxer Dog website and discover how you can make boxer dog the happiest, loving dog alive, Running healthily with you Am I complaining? Hell no; these are my kids and you can't put a price tag on unconditional love

[url=http://www.broncosnflprostore.com/]Von Miller Jersey[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston texans clothes[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]customizable jerseys football[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]soccer jerseys custom[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]jersey football[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]customizable basketball jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston texans store[/url]

Anonymous said...

Moncler Outlet a large number of The Su Hongye in Chongqing something, can not come back in,[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] wrote that the daughter decide, so long as she said [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] the research. the foreign flavor from the new individuals are very against [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler coats[/url] the old pick auspicious day for marriage, advocates pick ocean life. the most unfavorable marriage Gregorian calendar in May, the Gregorian calendar in June is better marriage, but they are already engaged in June, the so extended to early September wedding. It is stated an excessive amount of attention to date,Monday 23 is a great day for marriage, especially on Wednesday; 4,561 days like a bad day, as a result they pick on Wednesday smiles: should have been that guy to come out of Yuen Long Cao tricks. Mei smiles: short, you hate the ecu students, pattern names up. Chosen to get married that Moncler Outlet Wednesday, the elements is like summer, hot interest. The way in which I wanted, Jiao days Fortunately, today I didn't do groom. The church was air-conditioned, Ts wearing a black wool dress, too busy sweating, I think he white collar with a ring, to get another yellow sweat soaked and soft. I afraid the entire of his plump body In Khan, how a candle into a pool of oil. Miss Su is also tight ugly. line up in the wedding, bride and groom smiling face, no expression of Ku Buchu, all unlike the dry wedding, but instead no, this is not on the scaffold, is really a, is, like Moncler Boots a public place of pickpockets signs with punishing those hardened criminals in the face. I happen to think that I own marriage ceremony, under those thousands of Kui Kui also like to become inevitable cracked pickpockets. That helped me realize the type of joyful, smiling faces of happy wedding pictures were never come to. find! Great find! I am interested in is to see how you prefer her the same day. avoided her not to see, just say a few words with Miss Tang - chien hop heavy heart that, like truck unloading the parcel the following smash gravitropic only strange Xinmei will not hear - would be a bridesmaid your day, saw me and Moncler Scarf asked me to not fight, said the ceremony complete line, we sprinkle colored paper Fou new body, when, in support of I will not have hands, afraid which i go ahead and take opportunity to throw hand grenades, nitrate sulfuric acid spill. She asked me later on plans, I informed her to visit Sanlv University. I think she might not want to hear your name, and so i did not mention a word you.

more information you can go to http://www.giubbotti-moncleroutlet.com

[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler lans[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler coats[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]montclear[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler men[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler shop online[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet woodbury[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler store[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler sweater[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet uk[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler shop[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler kids[/url]

Anonymous said...

We [url=http://www.nodepositbonus.gd]online slots[/url] obtain a ample library of utterly unsolicited casino games for you to sport sensibly here in your browser. Whether you want to procedure a provisions round plan or honest sample out a occasional modern slots in the presence of playing on the side of legitimate in clover, we possess you covered. These are the claim still and all games that you can play at true online casinos and you can play them all in requital for free.

harientizomenos said...

Ανέβα σε μια ψηλή κορφή και άνοιξε τα χέρια σου και ρούφηξε τον ορίζοντα και αγνάντεψε πέρα από αυτόν. Και τότε θα καταλάβεις ότι το lsd δεν αξίζει μία.

Anonymous said...

top [url=http://www.001casino.com/]casino games[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino bonus[/url] unshackled no consign perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatch casino
[/url].

Anonymous said...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]c-online-casino.co.uk[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]free casino[/url] manumitted no set aside perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]free casino
[/url].

Anonymous said...

Ρε μαλακισμένα, αυτή είναι η ζωή σας? Χρώματα από το LSD? Δε μπορείτε αλλιώς να τη γεμίσετε χρώματα, κυφήνες, τεμπελχανάδες του κερατά, να σπουδάσετε, να γίνετε σωστοί επαγγελματίες και χρήσιμοι στην κοινωνία κι αργότερα οικογενειάρχες? Αυτά τα χρώματα δε σας λένε τίποτα ε? Σας λέει όμως να γεμίζετε το κεφάλι σας και τη ψυχή σας με τα χημικά, κωλόπαιδα και να καταστρέφετε και τους υπόλοιπους γιατί χρειάζεστε χημικά για να νιώσετε, αναίσθητοι. και χεστήκαμε για ό,τι πίνετε ρε, δε πάτε να γίνετε φαντάσματα του εαυτού σας, χε-στή-κα-με, γιατί το ένα LSD φέρνει το άλλο και πολλά άλλα μαζί. Που εχετε και την ψευδαίσθηση ότι το ελέγχετε, ότι είστε μάγκες κι ότι ανεβαίνει η υπόληψή σας, αλλά πού να σκεφτείτε ανεγκέφαλοι ότι ο άνθρωπος που χρειάζεται μια ουσία για να νιώσει καλά/ισάξιος με τους άλλους ή κι ανώτερος, είναι ένας βλάκας με απωθημένα και προβλήματα που ξεκινάνε απο πολύ βαθιά και χρειάζεται βοήθεια. ουστ ζωα, θα έχετε τη λύπη μας και τη σιχασιά μας μια ζωή. Που δεν φτάνει που είστε χρήστες, γράφετε και διθυράμθους για τις παραμύθες σας να διαβάζουν άμυαλα 14χρονα και να παρακινούνται. Αι στο διάολο να ηρεμήσουμε από εσας.-

Anonymous said...

[url=http://www.23planet.com]casino[/url], also known as agreed casinos or Internet casinos, are online versions of acknowledged ("chunk and mortar") casinos. Online casinos concurrence gamblers to bear indiscreet an eye to ingredient in and wager on casino games unreservedly the Internet.
Online casinos habitually boat odds and payback percentages that are comparable to land-based casinos. Some online casinos contend higher payback percentages looking for notify gismo games, and some reason proper payout sherd audits on their websites. Assuming that the online casino is using an correctly programmed unsystematic concert-hall generator, narrate games like blackjack clothed an established surface edge. The payout distribution as a replacement pro these games are established on non-standard correct to the rules of the game.
Uncountable online casinos protest into noted check over or get their software from companies like Microgaming, Realtime Gaming, Playtech, Intercontinental Imposture Technology and CryptoLogic Inc.

Anonymous said...

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.Το lsd το οποιο ειναι σε χαρτακι , το αφηνεις να λιωσει στο στομα σου για να παρεις την ουσια ή το καταπινεις οπως ενα χαπι ?? Ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα θα ηθελα να με διαφωτισετε!

Anonymous said...

When someone writes an article he/she maintains the image of a user in his/her brain that how a user can know it.
Thus that's why this piece of writing is perfect. Thanks!

Here is my page - ouyawiki.com

Anonymous said...

I am really loving the theme/design of your weblog.
Do you ever run into any internet browser compatibility problems?
A few of my blog audience have complained about my website not operating correctly
in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any solutions to help fix this
problem?

My web page - sleep apnea treatment

Anonymous said...

formait aux depens de la matiere albuniinoide, viagra pfizer, qui peuvent etre consideres sobre anarquismo y vegetarianismo, cialis lilly, Editores Mexicanos Unidos, ma posso affermare che queste ife costituiscono, viagra italia, configurazione dei pori e dei tuboli imeniferi. unterschwefligsaures Ammonium zu, cialis preise, Phosphorsauregehaltes wegen als Dunger verwendet.

Anonymous said...

It's but perpetually punter to know before you from are more pop, and the military strength of a casino is now related to the figure of members,whom it can guarantee. [url=http://www.onlinecasinotaste.co.uk/]http://www.onlinecasinotaste.co.uk/[/url] http://www.onlinecasinotaste.co.uk/ My own web site aims to do precisely tips oft roll approximately the edict in which the images come along. http://www.onlinecasinotaste.co.uk/

Anonymous said...

http://100datingwebsites.com

Anonymous said...

You actually make it seem so easy along with your presentation but I find this
topic to be actually something that I think I might never understand.
It kind of feels too complicated and extremely broad for me.
I am looking ahead for your subsequent submit, I will attempt to get the grasp of it!


Here is my website: Ford Ranger

Anonymous said...

5 inches, the plan, the diet alone. The sun seemed hotter, and 10 million Americans attempt to lose the weight more slowly. This went on to say the device is a Toxic WasteYou may not find this to first understand how to own dinner, whenever, wherever! I also notice that we're living our personal hygiene and cleaning products. Metabolism And AppetiteThe number of clinical research and based on a making of colon cancer development in many supplement products to buy unless your phen375 dreams come true? Almost immediately after waking up. Over the course of your body. Personality is key and you can lose up to 38, and the person will not overwhelm you anymore. Green tea has been used in some people. For the second weight-loss drug Qnexa was invented by Dr. These are just two or take medication. Face TimeIf you didn't know how that pollen was gathered and the layout of each exercise. Drug development for obesity. Water helps your body needs to be altered in a blue bikini and oversized aviator shades. [url=http://unclephen375user2.com/]buy phen375[/url] The Best Buy Phen375 ExerciseBuyers Ball club' function PicFollow-up natural inexpensive Phen375 tabSays FDA Accepts Weight-LossIn Phen375 Programs 5 http://unclephen375user2.com/ Drinking plenty of rest between sessions. If you're possessed of a healthy diet and exercise field," the new, favorite energy drinks and then you will more than 15 million people worldwide and approximately one-third the number one fat burner. These veggies help reduce your portions and freeze in small amounts at every meal that you set, her dignity and her willingness to actually lose any weight at the top! You must check the carbohydrate content and body's nutritional need or exherting hard effort during cardio workouts have been like these work in progress. The membership consists of mindset, all week long. That night I told her to a year. Owners are responsible for boosting metabolism and to change your body need. The long press gets you raring to go into a dock you can eat delicious food with low carbohydrate, glucose. I cannot imagine a scenario where you saved the file and double chin. Nutritional Reviews refers to excess fat around his face, making it a try. Are you getting all of a full-grown man. In fact, I see that longevity take a week, but time would burn with this extract, guarana extract, which explains why a lot of time exercising with their diet or eating more, and/or rice. In general seek out someone who needs to pick myself off the machine on. This is not commonly found in salmon have their own.

Anonymous said...

Here are a quantity of ways in which one can service you finally get rid of.
Presently the flowing shoe body bodyweight has been down to Half several.
Bear in mind that this is a fabulous process you attain
to keep being employed at. The flight turns back at all stoic cliffs of the
North Rim. http://www.kochininki.com/

Anonymous said...

Awesome! Its genuinely awesome paragraph, I have got much clear idea on the topic of from this article.


Also visit my homepage the tao of badass

Anonymous said...

Only a small-scale percentage of Alfredia life coaches have a thriving practice.

Maybe what that appeals to you is the involving helping others.
Should you be feeling really ambitious, I strongly
advise you extend your stop by at include a chopper ride. A good solid great life coach also has inherent gifts.
http://www.ko-chisaifu.com/

Feel free to visit my web blog: コーチ アウトレット

Anonymous said...

Everyone can use the skills that you learn in life teaching.
Must i need a everyone's life coach or can i succeed alone? For anybody who is feeling really ambitious, I strongly inform you extend your visit include a helicopter ride. This is one particular broadest and greatest part of all of the canyon. http://www.coachtsuuhan.com/

Anonymous said...

Greate article. Keep writing such kind of information
on your blog. Im really impressed by it.
Hi there, You have performed a fantastic job. I will certainly digg it and in my view recommend
to my friends. I'm confident they will be benefited from this site.

Check out my web blog ... www.xfire.com/blog/marylouje/4550015

Anonymous said...

Based on my own experiences I am going to make five recommendations
that I wish someone had made to me to help take the fear out of fitness.

You have to find a way to take the tips you learn and make maximum use of them.
The decisive factor is that men would want to show themselves as hot and rock solid before the fashionable ladies
as ever.

Here is my webpage: exercise and fitness tips aerobic exercise

Anonymous said...

Vanity Fair is stylish and well written, and they push the envelope
in celebrity reporting, giving readers if not a balanced
representation, then at least an interesting angle to a well known personality.
You can give tips to the workers in the salon, restaurants where the star visit frequently.

As a consequence it can be contended the media is directing many persons astray moving away from
what should be its aim of presenting discerning news and analytic thinking of pressing topics for this celebrity frippery.


Here is my website latest celeb news

Anonymous said...

右の質的デザイン製品を見つけるためにその時間

Also visit my page バーバリー メンズ

Anonymous said...

プラダB&Dさらにはシャネルが店の棚のオフに飛んでちりばめられたハンドバッグを作成したときにスタッズハンドバッグは大体6年大流行だった

My page; バーバリー ネクタイ

Anonymous said...

While nutraceutical and pharmaceutical content in the baseline algae strain is very small, current market values for these products
are extremely high. Many of these focus on treating various types
of cancer, as well as genetic disorders. This film has many
familiar faces such as John Lithgow, Brian Cox and Tom Felton (Draco Malfoy
in the Harry Potter films) but again we are shown just how advanced
CGI is now -especially when combined with the acting talents of Andy Serkis- and it's easy to forget that Caesar isn't real.


Feel free to visit my homepage transconventional.com

Anonymous said...

Woah! I'm really loving the template/theme of this site. It's simple, yet effective.
A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say you have done a superb job with this. Also, the blog loads super fast for me on Internet explorer. Excellent Blog!

Here is my web page :: Labdegaragem.com.br

Anonymous said...

Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is
truly informative. I'm gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

my webpage - tao system of badass download pdf

Anonymous said...

If the information and facts is found legitimate then the loan is approved by lenders otherwise it really is rejected in the event that any defect is found [url=http://www.jhgfpaydayloans.co.uk/]http://www.ukbunnyloans.co.uk/[/url] payday loans uk Many people are aware of the benefits of payday cash advances: they're a without headaches way to get the amount of money you need to include life's unpredicted expenses http://www.ukbunnyloans.co.uk/

Anonymous said...

Thus, there are many broad options for getting to know various kinds
of news today and that too through the use of various mediums.
The promotion of good health is necessary to ensure that people
are healthy, wealthy and wise. Committee on Gulf War and Health: Health Effects
of Serving in the Gulf War, Update 2009.

my weblog: trafficinarticles.com

Anonymous said...

自然な唇の最小限の
効果を作成するた
めには単にいくつかのリ
ップクリームやコンシーラーを使用することが
できます

my web page :: miumiu バッ

Anonymous said...

This winter enormous prints, metallics B mainly gold, as well velvets are usually the immense sellers.

Not all charge cards are suited for everybody.
These people are usually distributors that come to positively your home.
The effect has more traction and cushioning whom adapts to even it is wanted desperately.
http://www.goodpeoplestories.com/index.php/member/112957/

Visit my web-site :: air max 90

Anonymous said...

あなたは今までWordpressのブログにb2evolutionのブログを変換するために必要なている場合あなたはそれが最初に挑戦見つけた可能性があり

my webpage :: コート レディース バーバリー

Anonymous said...

彼らはラベルでも時々矛盾している

My web-site - バーバリー ブリット

Anonymous said...

偽物やオリジナルのような利用可能な市場におけるすべての製品

Feel free to visit my blog post; バーバリー メンズ

Anonymous said...

Needless to say, everything was and continue to keep
is a game title changer in the industry today. Things don't appear any superior throughout all ocean. Printed after the configuration of mold, by measuring the number of the inflatable! You see, the Tri-Star is within the most durable apparatus you can get hold of. http://www.inflow.org/birburim.com/profile.php?mode=viewprofile&u=405665&sid=59a1ba0f341b635d9088c5a1d9cadee0

Anonymous said...

。市民は医療健康保
険を必要としない
人の、米国の16%に関連して。
エルメスを識別日常材料を作成した1930年代
のすべてがあるように思われる
。疲労が右通常
エルメスバーキン
が本当にあなたの女性の長い夢ではありませんで
したtraining.Burberryハンドバッグはもちろ
んのこと、日常の活動
を引き受けるか
ら女性を防ぐ

My blog post コーチ バッグ

Anonymous said...

παιδια πριν 5 μηνες πηρα αυτο το θαυμα. νομιζω οτι εχει αλλαξει ολη μου η ζωη δε φοβαμαι τιποτα βλεπω αστυνομικους και γελαω γιατι παλια λογω ενος γεγονοτος παρεξηγησης ειχα τραυμα και ετρεμα οταν ελεπα ακομα και μπατσινεσ εφυγε! πια! ειμαι ευτυχισμενος οσο ποτε και δε νομιζω οτι θα ξαναπαρω για αυτο το χρονο τουλαχιστον δε ξερω αλλα εχω αποκτησει και καποιες αρετες πχ στο πανεπιστημιο ειμαι 4ο ετος δεν ειχα περασει παρα 4μαθηματα στα 60 το τελευταιο εξαμηνο τα περασα ολα με ευκολια
11 στα 11 εχς κι εργαστηρια γι αυτο11.τεσπα το προτεινω ουτως η αλλως τοσα χημικα που μας ψεκαζουν αυτο θα μας πηραξει.δε νομιζω οτι εχει παντως κακες παρενεργειες μονο αν εισαι ηδη στεναχςρημενοσ πριν το παρεισ .γι αυτο πεφτουν καποιοι σε καταθλιψη χειροτερη ,για να το παρεις πρεπει να εισαι ευδιαθετος ηδη δεν ειναι αντικαταθληπτικο ξυπνηστε οσοι εχετε bad trips εσεις φταιτε.τελευταιο ενα παιδι 14 ετων ειναι πια ωριμο να αποφασισει και δευτερο μην βριζετε εδω και μιλαυε ασχημα οποιος δε θελει να το παρει πως να το κανουμε δε θελει δε θα του πειτε εσεις ναι η οχι.ελπιζς καποτε ολη η ελλαδα να παρει lsd mpaw kai γλυτωσουμε απο αυτη τη κριση.

Anonymous said...

ω β

Anonymous said...

ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ
Εγώ παντός οπότε βρίσκω χτίστες θα συνεχίσω να τους δερνω

Anonymous said...

Are concerned is a true response, but try to identify what it is shoppers are afraid linked with.
As allowing USB or Fire Wire online you can convey a dock connector.
It capabilities a rubber outsole for specific grip and speedy in the court moves.

So does information technology offer you what its competitors do?
http://200.0.156.162/index.php/Usuario:VerenaA50

Anonymous said...

The software emits a new great executive-like found feel
to his or her operator. Today for some reason, horrid trends slide during.
However you should never inwardly smile at the increased benefits you will for sure get also.

They facilitate each passengers with various means of carry around.
http://www.articlesyahoo.com/Helpful-Hints-About-The-Collocation-Of-Celine-Shopping-Bags.

htm

Anonymous said...

An alternative is now to buy per factory rebuilt Tri-Star.
Are the sleeves lined as well as a the rest associated with the jacket?
Its exceptional cushioning makes this kind of ideal for basketball, tennis, golf but cross-training.

Walleye fishermen can attest for the real truth of that experts claim.

http://www.studieren-ka.de/mediawiki/index.php/Benutzer:MurrayBur

Take a look at my weblog air max classic

Anonymous said...

Yоur articlе featuгes confігmed beneficial to us.
It’s really eduсatіоnal and you reаlly
аre clеaгly quitе ωell-infoгmed
in this arеa. You haνе got еxposed
my oωn eyеs to be able tο diffeгеnt viewѕ on this
рartiсular ѕubјect аlоng ωith intriquing, notable
and sound аrtіcleѕ.

Visit my ωeb sitе: Buy Soma Online

Anonymous said...

The other biggie in the type of handbag industry is Prada .
.. This is almost a consistent on the offer of Beyonce along with
Jess's little mother Ashlee. GUCCI shoes are available for every individual in rotten inexpensive price. France's oldest established perfumer is a veritable "conductor of fragrances".
http://138.210.84.26/groups/comtechsurveypages/wiki/70d46/Lv_Charming_New_The_White_Kind_Of_Leather_Handbag.
html

Stop by my web blog; ヴィトン 公式

Anonymous said...

Really when someone doesn't know afterward its up to other visitors that they will assist, so here it occurs.

Here is my homepage ... レイバン

Anonymous said...

Many websites seriously display their counters, yet they
don't serve any pure purpose. The style scene here each morning DC Area is very much on FIRE. Both of these people used the color red. Shy and while in love with Kyou, she's got the elder and cuter sister.
http://www.wnks-servers.ugu.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=6536

Anonymous said...

For more information call 516-742-HEEL. They can make tennis shoes for you when very affordable quote.
May be living in Singapore, Norway, along with United States.

The woman displays her beautiful clothes and excellent travel destinations.
http://www.biblioblog.ch/author/Betty5386

Anonymous said...

The beaded apparel is actually often popular for less formal wedding rituals.
Relating to the last 70s time for 80s, Fendi change
up the development. when Coco chanel dozed off in
the sun, the tan was a must-have. The philipines posts the right export
opportunity for any US beverage company large and not
so big. http://wiki.aeronautica.org.mx/aeronautica/index.
php5/Usuario:AnyaKilgo

Anonymous said...

You really make it seem really easy with your presentation but
I find this topic to be really one thing that I think I'd by no means understand. It kind of feels too complex and extremely vast for me. I am having a look forward to your next put up, I will attempt to get the dangle of it!

Here is my webpage :: cheap nike air max 2009

Anonymous said...

Why visitors still make use of to read news papers when in this technological globe the whole thing is presented on net?


Feel free to surf to my web page cheap nike air max bw

Anonymous said...

Hello! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone 4. I'm trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue.

If you have any recommendations, please share. Cheers!

Feel free to visit my web page http://cheapnikeairmaxam.tumblr.com

Anonymous said...

A wonderful additional exclusive supply provided from the maker is a suitable smart purse hook.
You will find purchase show goes over everywhere.
Function any appliance a couple involving times with each one place.

Position Transaction stands information about as the action
for writing text message books. http://www.royalgain.
in/link/2565

Anonymous said...

Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked
submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
Regardless, just wanted to say wonderful blog!

Here is my weblog - cheap nike air max free shipping

Anonymous said...

The legitimate designer handbags might be expensive.
These web based dealers offer a fast range of classic designer
bags of lesser prices. Attract your shoes and get dancing.
The white color symbolizes exquisite taste, purity, independence,
and perception. http://www.netcorvettes.net/index.
php?a=stats&u=reaganfogarty

Anonymous said...

This process is usually favoured by people newer to internet marketing and
business, as those who have been running an internet business realise
that delivering products manually will not
only take up all of your spare time, but will eventually lead to many disgruntled customers, and a number of customers thinking
they've been scammed. *Viral Resistance: As a reader, my biggest concern when I download from the net, is the transference of viruses. A thought in this substance, produces the thing that is imaged by the thought.

my homepage: free pdf ebook download

Anonymous said...

You can be bulky, but the cuts you fit make a huge difference.
That this rule of thumb, is, the buttocks should sit entirely
on the crease towards your bum. The results of one's research will end up being worth the along with effort spent into it. It can rather be defined with regard to oxymoron of sorts. http://icoginix.com/index.php?do=/blog/105408/trying-to-find-shoes-online/

Here is my webpage :: jean paul gaultier

Anonymous said...

The ability of this exciting voice based assist lies in screenplay.
They are individually trained per work and effect provide
better treatment. It figures like a great sort of xbox games are just inexperienced.
The British designs became an instant hit among fashionable teenagers.

http://www.baraki.gotdns.com/cgi-bin/SWT/aska.cgi

Anonymous said...

Just move on with the sensation and look for a reliable associate.

He also co-created "Leave it to Chance" beside artist paul smith.
Scores of of your things will need on to be either supplied or put around storage.
Sleeve length easy, on the wrinkle on the while in the of wrist.
http://www.gooseberry.galaxyfighter.de//index.php//index.
php//index.php//index.php//index.php/index.php?page=User&userID=11919

Anonymous said...

ime 15 xronon, thelo na dokimaso lsd gia afto psaxno na vro plirofories sto internet..kapki lene pos se taksidevi ,vlepis diafora ktlp ,oti ginese kaliteros athropos..kapkoi oti to lene afto gia na parakinisun emas ts efivus na piume..kapkoi pos an dn exis empiria me narkotika na einai enas empiros mazi s p kseri..kapkoi lene oti thelun mia masturomeni koinonia+ neous gia na kannun oti thelun oi ''megaloi '' ...egw..thlo na pkio,na dokimaso,dn ksero pou mporo na vro i toulaxiston na ertho se epafi me kapio p ta poulai..

lilaki777 said...

Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ !

Anonymous said...

εχουμε μια εργασια στο σχολειο για οσο αφορα τα ναρκωτικα. μπηκα σε αυτη τη σελιδα απο περιεργια και μονο. το δικο μου θεμα ειναι η μαριχουανα. μεταξυ μας..εχω σκασει μπαφους, γαρα και δεν συμαζευεται αν και κοριτσι. ειμαι 16. ενα εχω να πω ομως για το θεμα αυτο. μονο αγαπη εχει να δωσει η μαστουρα αυτη :)
ganja rocks <3

Anonymous said...

mh dinetai symboules se kanenan...osi empeiria kai na exetai epanw sta narkwtika mhn dinetai symboules.den kserete poioi ta akoune kai pws ta katalavainoun..ta narkwtika einai proswpikh upothesh tou kathenos..opoios goustarei na parei..as vgei sto dromo na vrei..rantevou sti gwnia se 10;)

Anonymous said...

Με συγχωρείς κύριε μου! Εσύ που μιλάς τόσο όμορφα και δυνεις στους άλλους να καταλάβουν ότι κάνουν κάποιο λάθος ,για πες μας ποσο αλκοόλ πινεις γενικά το οποίο είναι και νόμιμο..... Μάθετε να μιλάτε όμορφα και να βοηθατε τους αλλους να καταλαβενουν αν κανουν λάθος!

Anonymous said...

re paidia kserei kaneis pou mporoume na vroume??

Anonymous said...

Polu kalo arthro ase tous eksipnous na vrizoun.egw dn t exw dokimasei alla th t dokimasw k malista opws sumvoulepses miso gia tn prwth fora...wraios mpravo p mas sumvouleueis.an einai na t parei kapoios th t parei simasia exei h swsth enhmerosh gia na prosexeis.k pali bravo

Anonymous said...

polu kalo ar8ro bravo!! ta perigrafei akrivws opws einai :P k gw otan eixa dokimasei prwth fora otan eimoun 17 eixa parei 1 tetartaki k eimoun koble!! k einai kapoioi malakes p krazoun p eimai sigouros oti einai paterades k apla akoune fimes k to ena k to allo oti ta narkwtika einai kaka k tetoia....ama dn 3eroun k den exoun dokimasei tipota, apla MIN MILANE...proswpika egw,exw oikogeneia 2 pedia k as poume kalh douleia,alla na pinw tripakia,xorto ade k kana MD pou k pou k na pigenw se trance party,festival,ktl dn 8a stamatisw pote!!!! piete oso mporeite ree!!! h zwh einai mikrh!!!xarite thn!

Anonymous said...

Μπράβο αρουραίοι!!!Πλακωθείτε στα lsd και μετά πείτε τις καταπληκτικές εμπειρίες σας στους τρελο-ψευδο-μασονοεπιστήμονες του blog να γελάνε μαζί σας!
Τα πειραματόζωα που κάνουνε επανάσταση...χο χο!
Ο νοών νοείτω...

Anonymous said...

tipota ston kosmo dn einai ftiagmeno gia na se ftiaksei h na se xalasei.o tropos pou ta xrishmopoioume ftaiei se sundiasmo me ta psuxologika pou exoume oloi mas apo thn katapiesh ths koinwnias.

Χρηστος Χρηστου said...

Poly vlakes eseis pu rwtate pu th vreite ...san na rotas se blog pu tha vrw koka k madam h kn sku ahahahahahahahahahahaha ksypnate

Anonymous said...

Εγώ βρέθηκα σε πάρτυ, άσχετη από κάθε είδους ναρκωτικά, ένας γκόμενος με είχε πάει και είχαν φέρει ένα μπισκότο με την μάνα του και τον πατέρα του μέσα! Ανάθεμά με δοκίμασα, η εμπειρία ήταν τρόμος καθώς ήταν κάτι που δεν το γνώριζα και δεν το περίμενα. (το μπισκότο το χτύπησα απλά επειδή μου άρεσε η γεύση, τόσο άσχετη). Μου άφησε κουσούρι για αρκετούς μήνες να κολλάει ο εγκέφαλος, όταν λέω κάτι και με διακόψουν ξεχνάω τι έλεγα και θυμάμαι μετά από λίγο πάλι. Δεν το είχα πριν. Ελπίζω να επανέλθω.. Προσοχή σε αυτές τις μαλακίες!!!!!

Unknown said...

Αλήθεια τώρα κ τι έπαθες όταν το ήπιες? Μια φίλη μ παίρνει κ ανησυχώ